Werkwijze & Tarieven

We starten met een telefonische kennismaking, met een duur van ongeveer 15 minuten, daar zijn geen kosten aan verbonden. Vervolgens kunnen we een intakegesprek plannen. Daarin zal ik vragen stellen om vooral een beeld te krijgen van de aard en de achtergrond van je klacht(en), je persoonlijke omstandigheden en je familiesysteem. Dit gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Indien er van beide kanten het vertrouwen is om verder te gaan, maken we een afspraak voor een volgende sessie. Deze vervolgsessies duren 75-90 minuten. Het aantal sessies dat wenselijk is, is afhankelijk van de complexiteit van de vraag en hoe de behandeling verloopt. Gedurende het traject wordt in gezamenlijkheid steeds het vervolg afgestemd.

De sessies vinden plaats in Harmelen (Utrecht of Gouda is ook een mogelijkheid) of als dat beter past tijdens een wandeling of online.

De kosten van een consult zijn €90,-. Het annuleren van een afspraak binnen 24 uur wordt in rekening gebracht. Het eerder afzeggen van afspraken is kosteloos.

Ik heb er bewust voor gekozen om geen contracten met verzekeraars af te sluiten, dit betekent dat sessies niet vergoed worden. Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

Neem gerust contact op als je vragen hebt!